Algemene regels voor aankomst/vertrek

Algemene regels voor aankomst/vertrek

 

Bij aankomst meld u zich bij de receptie,(nummer 6A03) u krijgt daar een sticker voor de auto en bandjes voor het zwembad.

U moet voor personen boven de 18 jaar toeristenbelasting betalen van € 0,60 ct per dag.ingang Toison D'or

Er is op de camping per mobile home 1 auto toegestaan.

U kunt de mobile home  betrekken op een zaterdag  na 14.00 uur en dient deze weer te verlaten op een zaterdag voor 10.00 uur.

Wij begrijpen uw wens om eerder te komen en langer te blijven, maar er is tijd nodig om onze mobile home na uw vertrek te controleren en weer in orde te maken voor de volgende huurder.

Schoonmaak:
De mobile home wordt door u netjes en schoon aangetroffen en ook weer schoon achtergelaten, alle kussens van het buitenmeubilair weer op de veranda te  leggen en de mobile home goed afsluiten.Ook treft u de tent dicht aan en dient deze weer in zijn geheel af te sluiten bij vertrek, tenzij anders met u besproken is.

Schade:
Uiteraard gaan we ervan uit dat u zorgvuldig met de mobile home en de inventaris omgaat. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er dingen stuk of kapot gaan. Gelieve dit direct te melden zodat we kunnen zorgen voor reparatie of vervanging.

U betaald een borg van € 100,- deze krijgt u binnen 14 dagen na vertrek op uw rekening teruggestort, als alles in orde is.
De borg krijgt u niet terug, als de mobile home niet schoon achter gelaten wordt en als er dingen stuk zijn die u niet gemeld heeft.

De sleutel hangt in het sleutelkluisje,bij vertrek hangt u de sleutel weer terug in het sleutelkastje.De code van het sleutelkluisje  krijgt u na de laatste betaling.

In de mobile home treft u  nog een huurdersbeschrijving aan met de laatste informatie.

 

HUISREGELS
* In verband met allergieën van de eigenaren zijn HUISDIEREN NIET toegestaan.
* In de mobile home mag niet worden gerookt.
* De mobile home is bestemd voor maximaal 4 personen.

 

 

 

 

 


 


Zoek je iets?